Babagan kita

Kita khusus ngolah lan produksi kepala lampu jalan LED. Gaya produk lengkap, kualitas stabil, regane cukup lumayan, lan ana ing proyek pencahayaan lampu kutha lan deso. Slogan kita yaiku "Mbangun ing desa, aku nindakake! Cahya pangarep-arep, ngimpi masa depan", lan dadi klompok perusahaan cahya sing ngerti rasa syukur, duwe impen, lan isih enom lan semangat. ...

Shenzhen Dai'an Lamp & Lamp Co, Ltd

Global Site: